PIB-ul Republicii Moldova s-a dublat după ce Maia Sandu a găsit un portofel pe jos în Davos

Republica Moldova a scăpat de sărăcie! Maia Sandu a anunțat plină de mândrie că în timp ce se afla la Davos, la summitul bogaților, a găsit pe jos un portofel burdușit cu bani și, corectă din fire, l-a predat la cea mai apropiată secție de miliție din Chișinău.

Banii ajung pentru nevoile imediate ale Moldovei, adică electricitate și mâncare, dar și pentru investiții istorice pentru micul stat: o moară de porumb cu ciutură, pe un iaz, și un cărucior nou pentru transportul grânelor. Moldova reușește cu banii găsiți de Maia să-și achite și facturile Digi, inclusiv roamingul Maiei, care înseamnă peste 5% din PIB-ul Moldovei, mai ales după ofensiva diplomatică pentru intrarea în UE.

Până în prezent niciunul din participanții la forumul de la Davos nu s-a plâns că ar fi pierdut un portofel și deja se zvonește că mai mulți bogătași și-ar fi aruncat înadins portofelele pe unde urma să treacă Maia, ca s-o ajute cumva. ”E păcat ca țara ei să câștige mai puțini bani decât una din prostituatele de lux care vin pe la Davos”, a spus deputatul german Solomon Goldstein, participant la forum.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
23 ianuarie 2023 13:03
Citește mai mult despre: bani davos Maia Sandu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult