Piedone a fost văzut la fereastra primăriei cu un funcționar în gură

De aproape o săptămînă de zile nimeni nu mai știe nimic de Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 4. Familia nu este totuși foarte îngrijorată, deși ar vrea să știe dacă acesta e bine. Soția sa ne-a declarat: „El așa mai face. Pleacă după mîncare. Mai ales acum, că a venit primăvara și umblă tot felul de vietăți.”

Situația nu este nici pe departe atît de simplă precum pare. Cîțiva muncitori din rondul de la Coșbuc care refac fațada unui imobil aflat vizavi de primăria sector 4 ne-au declarat că ieri de dimineață, cînd nu se luminase încă, au zărit la una dintre ferestrele primăriei ceva ce te-ar fi dus imediat cu gîndul la Piedone. „S-a umplut deodată fereastra și geamul s-a aburit. Probabil de la respirație. Apoi, a scris cu degetul pe geam: Mîncav-a-ș! Încă un indiciu că ar fi vorba chiar de domnul Piedone!”, a spus Fănică Fănel, muncitor.

Cei trei muncitori martori la cele întîmplate sînt siguri însă că Piedone avea ceva în gură. „Un funcționar”, a spus unul dintre ei și lacrimile i s-au înnodat în barbă.

Scris de Mihai
1 aprilie 2011 09:39

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult