Poziția lui Gabriel Oprea în cadrul UNPR, cea de președinte, este serios amenințată de un tânăr membru mult mai ambițios. Pentru că primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, este responsabil de moartea mai multor oameni decât generalul Oprea, acesta ar putea câștiga șefia partidului la următoarele alegeri interne. 

piedone in unpr.jpg

„Sigur, Oprea s-a străduit, dar parcă nu mai are zvâcul de altă dată. Când era bodyguardul lui Miron Cozma avea fler, avea pumn, pe-atunci se mai omorau nevinovați. De când s-a apucat de politică pare mai blazat, nu mai are același chef. Abia acum a mai scos capul în lume, când a murit acel polițist în coloana oficială ilegală cu care mergea. Cam slăbuț pentru un om care se vrea lider al unui partid important în România. Pe de altă parte Piedone, mult mai eficient la astea”, a declarat un cunoscut analist politic. 

Apetența pentru criminalitate este o condiție aproape obligatorie pentru a fi un lider politic important în România. „Gândiți-vă la Ion Iliescu, are mâinile pătate de sânge. Traian Băsescu dădea foc la porturi înainte să vină să conducă țara. Nicolae Ceaușescu, cel mai prolific criminal român a câștigat zeci de tururi de alegeri cu peste 99%. Noii șefi de partide sunt niște molateci, nu sunt în stare să producă teroare în poporul pe care pretind că-l reprezintă. Piedone însă are potențial, încă vreo două dezastre de-astea și ar putea candida la președinție”, spun analiștii politici. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Tuesday, 03.11.2015 17:26 Politic

National Cinematografic