Piedone avansează în UNPR! „Este responsabil de moartea mai multor oameni decât Gabriel Oprea”

Poziția lui Gabriel Oprea în cadrul UNPR, cea de președinte, este serios amenințată de un tânăr membru mult mai ambițios. Pentru că primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, este responsabil de moartea mai multor oameni decât generalul Oprea, acesta ar putea câștiga șefia partidului la următoarele alegeri interne. 

„Sigur, Oprea s-a străduit, dar parcă nu mai are zvâcul de altă dată. Când era bodyguardul lui Miron Cozma avea fler, avea pumn, pe-atunci se mai omorau nevinovați. De când s-a apucat de politică pare mai blazat, nu mai are același chef. Abia acum a mai scos capul în lume, când a murit acel polițist în coloana oficială ilegală cu care mergea. Cam slăbuț pentru un om care se vrea lider al unui partid important în România. Pe de altă parte Piedone, mult mai eficient la astea”, a declarat un cunoscut analist politic. 

Apetența pentru criminalitate este o condiție aproape obligatorie pentru a fi un lider politic important în România. „Gândiți-vă la Ion Iliescu, are mâinile pătate de sânge. Traian Băsescu dădea foc la porturi înainte să vină să conducă țara. Nicolae Ceaușescu, cel mai prolific criminal român a câștigat zeci de tururi de alegeri cu peste 99%. Noii șefi de partide sunt niște molateci, nu sunt în stare să producă teroare în poporul pe care pretind că-l reprezintă. Piedone însă are potențial, încă vreo două dezastre de-astea și ar putea candida la președinție”, spun analiștii politici. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

3 noiembrie 2015 15:26
Citește mai mult despre: Oprea piedone unpr

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult