Piedone, eliberat: “Plec în Germania să mă tratez de stres. Chiar am crezut că voi face puşcărie!”

Credeaţi că se schimbă ceva? Nici vorbă. La 5 zile de la arestare pentru că a autorizat un club în care au murit deja 50 de oameni, primarul Sectorului 4 a fost eliberat. Acesta va pleca în străinătate să se trateze, pentru că a fost afectat de evenimente şi s-a stresat rău de tot când a văzut că e posibil chiar să răspundă pentru crimele sale.

“Mi se pare corect să fiu eliberat! De ce să fac puşcărie pentru nişte rockeri satanişti, sau pentru nişte inconştienţi care în loc să meargă la biserică s-au dus în clubul Colectiv? Eu am făcut multe pentru acest sector, am inaugurat zeci de locuri pentru tineret, sunt cel mai bun primar de sector şi nu permit unor nătărăi care habar n-au ce înseamnă responsabilitatea unui primar să mă şicaneze cu arestări şi alte manevre care deturnează atenţia publicului de la problemele reale ale acestei ţări: cum să mărim salariile celor care mă votează”, a declarat Piedone după eliberarea din arest.

Acest s-a îndreptat imediat spre Otopeni şi a plecat în Germania: “Stresul m-a doborât psihic. Merg să mă tratez la o clinică specializată, să-mi mai iau gândul de la acest coşmar. Chiar am crezut că voi face puşcărie, dar din fericire trăiesc într-o ţară de dobitoci, care în loc să ne alunge pe noi politicienii se bucură ca proştii că le-am dat tehnocraţie”, a mai spus Piedone.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
11 noiembrie 2015 17:37
Citește mai mult despre: arest Colectiv piedone protest

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult