Piedone rămâne primar în Sectorul 4! I s-a făcut foame și a mâncat hârtia pe care și-a scris demisia

Răsturnare de situație în cazul demisiei lui Piedone! Se pare că acesta va rămâne în continuare primar al Sectorului 4, după ce demisia sa a dispărut propria-i burtă. Asta după ce un consilier neatent a scăpat puțin muștar pe hârtia cu demisia primarului, ceea ce a dus, inevitabil, la devorarea demisiei de către Piedone.

”Inițial, când a simțit mirosul de muștar, Piedone s-a limitat să înghită în sec, semn că saliva de plăcere, dar părea că se poate controla”, a povestit un martor al incidentului. ”Numai că, în cele din urmă n-a mai rezistat și a cedat tentației: a luat demisia și și-a băgat-o în gură. A mâncat-o în mai puțin de 10 secunde, unii nici măcar n-au observat ce s-a întâmplat, atât de rapid s-a mișcat Piedone.”

Ulterior, un consilier a încercat să-i atragă atenția lui Piedone că și-a mâncat demisia și ar trebui să scrie alta, dar acum probabil regretă gestul: iritat și încă flămând, Piedone efectiv a mușcat din el. Evident, nimeni nu a mai avut curajul se se apropie de Piedone, care a ajuns în cele din urmă să-și ostoiască foamea cu o bucată de birou.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
5 noiembrie 2015 13:12
Citește mai mult despre: piedone

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult