Deși în fața opiniei publice a dat impresia că nu va putea fi atins de tragedia din clubul Colectiv, apropiații săi spun că Piedone era convins că va fi arestat. În sprijinul acestei afirmatii ei aduc o probă indubitabilă. În ultimele două zile fostul primar ar fi scris nu mai puțin de 10 cărți, însumând peste 4.000 de pagini.

piedone in unpr.jpg Titluri precum “Vestimentația dacilor în timpul ocupației romane”, “Timbuktu în anii ‘40” sau “O istorie sinceră a poporului afgan” și-au făcut loc între cărțile scrise pe nepusă masă de Piedone. Surse din cadrul primăriei afirmă că acesta s-ar fi înhămat la acest lucru pentru a-și face mâna pentru mai târziu, cand ar putea fi nevoit să producă cărți pe bandă rulantă.

“Domnul primar s-a închis în birou timp de 2-3 ore și la plecare ne-a arătat niște volume despre care credeam că au fost scrise mai demult. Spre surprinderea noastră, dânsul ne-a explicat că le-a scris chiar atunci, având mai mult spor pentru că nu a fost dernajat”, a arătat o sursă din cadrul primăriei.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Laurentiu | Saturday, 07.11.2015 12:36 Politic

National Cinematografic