Piedone se aștepta să fie arestat: a scris 10 cărți în ultimele două zile

Deși în fața opiniei publice a dat impresia că nu va putea fi atins de tragedia din clubul Colectiv, apropiații săi spun că Piedone era convins că va fi arestat. În sprijinul acestei afirmatii ei aduc o probă indubitabilă. În ultimele două zile fostul primar ar fi scris nu mai puțin de 10 cărți, însumând peste 4.000 de pagini.

Titluri precum “Vestimentația dacilor în timpul ocupației romane”, “Timbuktu în anii ‘40” sau “O istorie sinceră a poporului afgan” și-au făcut loc între cărțile scrise pe nepusă masă de Piedone. Surse din cadrul primăriei afirmă că acesta s-ar fi înhămat la acest lucru pentru a-și face mâna pentru mai târziu, cand ar putea fi nevoit să producă cărți pe bandă rulantă.

“Domnul primar s-a închis în birou timp de 2-3 ore și la plecare ne-a arătat niște volume despre care credeam că au fost scrise mai demult. Spre surprinderea noastră, dânsul ne-a explicat că le-a scris chiar atunci, având mai mult spor pentru că nu a fost dernajat”, a arătat o sursă din cadrul primăriei.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
7 noiembrie 2015 13:36
Citește mai mult despre: arestat DNA piedone

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult