Piedone suferă de singurătate în închisoare, că restul corupților sunt în Grecia și Bulgaria

Regimul de detenție este apăsător, se plânge marele corupt Cristian Piedone. Încarcerat la Rahova, fostul primar spune că îi țiuie urechile de cât de liniște poate să fie. În acest moment, el este singurul deținut din închisoare, și posibil chiar din toate închisorile românești, pentru că toți ceilalți infractori sunt fugiți în alte țări.

”Primesc zilnic corespondență de la amicii mei, și ei niște borfași corupți. Ei sunt prin Grecia, Bulgaria, nu mai zic de Alexander Adamescu, îmi dă poze din Londra, sau Bica din Italia, e numai pe haștag quatrostagioni, în timp ce eu sunt nevoit să-mi comand prin Glovo de pe la amărăștenii ăștia din Capitală”, se plânge Piedone.

”Își bat p**a de mine! Până și în Moldova sunt fugiți. Adică Moldova, gunoiul ăla de țară, pe care România o finanțează constant, cu sute de milioane de euro anual, cu păcură, cu motorină, nici ăia nu trimit înapoi infractorii fugiți”, comentează Piedone. Cea mai mare nemulțumire a lui e că întârzie extrădarea lui Sorin Oprescu, pentru că își dorește să aibă cu cine să joace table. Până atunci, e nevoit să exerseze mișcarea de frecat zaruri, deși e degeaba, că la vârsta și greutatea lui e practic un eunuc.

Scris de Ionut
31 mai 2022 11:24
Citește mai mult despre: inchisoare piedone

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult