Pisica unui român e atât de odioasă că a semnat în locul lui pentru candidatura lui Firea

A luat-o de pe stradă, i-a oferit un culcuș, mâncare, apă și-i curăță zilnic litiera. Ai fi crezut animalul va fi recunoscător pentru generozitatea stăpânului dar nici pomeneală. Pisica lui Rareș A. a semnat, fără știrea stăpânului, pe o listă de susținere a candidaturii Gabrielei Vrânceanu Firea la Primăria Capitalei. Mai mult, pisica a falsificat semnătura stăpânului, arătând un dispreț specific rasei sale.

Biroul Electoral Central a anunțat că semnătura este valabilă, întrucât pisica locuiește în București, cu stăpânul său și are aceleași drepturi ca orice alt locuitor al capitalei. „Când te gândești că am și trecut-o la întreținere, ca 1/2 persoană, să nu cumva să am scandal cu vecinii”, s-a lamentat Rareș A.

Drept pedeapsă, stăpânul a promis că, de-acum încolo, o va hrăni numai cu ce primește mită electorală de la PSD. „N-are decât să mănânce făină și ulei și, dacă e atât de șmecheră cât să semneze, să-și facă singură un cozonac”. În continuarea ostilităților, pisica s-a pișat după dulap, într-un loc în care este aproape imposibil de ajuns.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

21 aprilie 2016 10:04
Citește mai mult despre: Firea pisica

Alte articole

Vezi mai mult