Ţi s-a întâmplat vreodată să declanşezi toate alarmele la ieşirea dintr-un supermarket? Verifică dacă nu cumva ai în buzunar un carnet de membru PSD! Îngrijorate de apetenţa partidului pentru datul cu jula, mai multe magazine şi-au modificat detectoarele în acest sens, iar firmele de pază au trecut, în unele cazuri, la percheziţii corporale.

carnetmembrupsdsupermarket.jpg

“Deşi pesedistul obişnuit preferă să şparlească din banul public şi nu direct de pe raft, nu poţi fi niciodată prea sigur. Aseară i-a piuit unuia carnetul de membru şi, ce să vezi?, avea geaca plină de bomboane şi biscuiţi”, a comentat Gigi Mocioacă, casier la un supermarket Auchfour din localitatea Mizil.

“N-o să neg că mă simt persecutat, dar pot înţelege de ce nu e vina magazinelor, ci a şefilor mei de la Bucureşti. Poate ar fi momentul să-l dăm jos pe Dragnea şi să ne reorientăm. La naiba, am ajuns să-mi înfăşor carnetul de membru în staniol ca să nu mai aud ţiuitul ăla infernal de câte ori intru la Coraimage să-mi iau o pâine”, a recunoscut Cristi Arici, membru PSD din acelaşi oraş.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Saturday, 11.02.2017 12:39 Politic

National Cinematografic