Piuie mereu detectoarele când ieşi din magazine? Ar putea fi de la carnetul de membru PSD

Ţi s-a întâmplat vreodată să declanşezi toate alarmele la ieşirea dintr-un supermarket? Verifică dacă nu cumva ai în buzunar un carnet de membru PSD! Îngrijorate de apetenţa partidului pentru datul cu jula, mai multe magazine şi-au modificat detectoarele în acest sens, iar firmele de pază au trecut, în unele cazuri, la percheziţii corporale.

“Deşi pesedistul obişnuit preferă să şparlească din banul public şi nu direct de pe raft, nu poţi fi niciodată prea sigur. Aseară i-a piuit unuia carnetul de membru şi, ce să vezi?, avea geaca plină de bomboane şi biscuiţi”, a comentat Gigi Mocioacă, casier la un supermarket Auchfour din localitatea Mizil.

“N-o să neg că mă simt persecutat, dar pot înţelege de ce nu e vina magazinelor, ci a şefilor mei de la Bucureşti. Poate ar fi momentul să-l dăm jos pe Dragnea şi să ne reorientăm. La naiba, am ajuns să-mi înfăşor carnetul de membru în staniol ca să nu mai aud ţiuitul ăla infernal de câte ori intru la Coraimage să-mi iau o pâine”, a recunoscut Cristi Arici, membru PSD din acelaşi oraş.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
11 februarie 2017 13:02

Alte articole

Vezi mai mult