Plăcut impresionați de cât de jigodie e fiul lui Tudorel Toader, pesediștii vor să-l pună pe el ministru de Justiţie

După ce-a raportat pe Facebook protestul studenţilor ieşeni de la Drept împotriva modificărilor legilor justiţiei, Alexandru Toader, fiul ministrului Justiției, s-a ales cu aprecieri masive din partea pesediștilor. Unii pesediști sunt atât de încântați de cât de jigodie a fost fiul lui Tudorel Toader încât i-au cerut deja lui Dragnea să-l numească ministru al Justiției, în locul tatălui său.

”Am tot respectul pentru cât de jigodie este Tudorel Toader, dar fiul lui are un potențial mult mai mare decât el”, apreciază un pesedist. ”Alexandru ne arată că e o jigodie în toată regula încă de la o vârstă fragedă, lucru cu care nu mulți dintre noi ne putem lăuda. Mulți am devenit jigodii abia după ce am intrat în PSD, nu din tinerețe. Nu am nici un dubiu că Alexandru Toader ar fi un ministru al Justiției exact așa cum își dorește PSD-ul.”

S-au găsit însă și pesediști care nu sunt de acord cu numirea fiului lui Tudorel Toader la Justiție. ”Păi dacă e să punem acolo pe cineva doar pentru că este o jigodie, sunt alții care merită mai mult decât Alexandru Toader”, spune un pesedist din vechea gardă a partidului. ”Îi avem, de exemplu, pe Șerban Nicolae și Eugen Nicolicea, care sunt niște jigodii cum probabil fiul lui Tudorel nici nu visează să ajungă. Jigodii ca cei doi se nasc o dată la câteva sute de ani.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
20 decembrie 2017 16:51
Citește mai mult despre: justitie PSD Tudorel Toader

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult