Planul B. România a anexat Ungaria și suntem și noi în Schengen!

Cine credea că România, o țară europeană veche de mii de ani, se lasă bătută așa de ușor a subestimat-o la fel cum au făcut-o armatele lui Suleiman Magnificul, Baiazid Fulgerul sau fala leșilor, regele Sobieski. La doar câteva ore după refuzul austriecilor România a anexat țara vecină, Ungaria, și acum face parte din Schengen sub numele Ungrovalahia.

Trecerea la noua administrare s-a făcut cu ușurință, ungurii de peste Tisa fiind obișnuiți cu conducători incapabili, aproape că nici n-au simțit diferența. Semnale de bucurie s-au auzit prin rândul magistraților și altor bugetari unguri când au auzit că, odată anexați de România, vor avea parte de niște pensii speciale atât de babane că până și birocrații de la Bruxelles mor de invidie. Numeroase instanțe din Ungaria au decis anexarea ca fiind nu doar legală, ci și binevenită.

În fața acestui gest plin de cutezanță cancelarul Austriei a venit la tribuna Parlamentului European și a cuvântat după cum urmează: „Oamenii aceștii s-au purtat vitejește. Să li se deie fiecăruia câte cincizeci de zloți. Voinicilor, zise, sunteți slobozi, mergeți în pace și spuneți copiilor și fraților voștri că ați avut cinstea a vă împotrivi cinci zile cancelarului Austriei”.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

9 decembrie 2022 07:39
Citește mai mult despre: anexare Romania ungaria

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult