"Dacă funcţia de preşedinte devine vacantă, interimatul se asigură, în ordine, de şeful Senatului şi de şeful Camerei Deputaţilor". O spune însăşi Constituţia, iar liderul PSD are de gând să profite la maximum de prevederile legii fundamentale.

dragneasuspendatot.jpg
Surse din cadrul partidului de guvernământ au indicat că, imediat după suspendarea lui Iohannis, Dragnea are de gând să îl suspende şi pe preşedintele interimar, Tăriceanu, urmând să acceadă el însuşi la funcţia supremă în stat, ca să poată promulga peste 9000 de legi înfiorătoare.

"Sigur aţi tot citit în presă că Dragnea şi Tăriceanu 'se ceartă pe suspendare'. V-aţi gândit oare pe suspendarea cui?", spune un membru PSD chel şi slinos, care a dorit să rămână anonim.

"Pentru suspendarea lui Iohannis, şefu' se bazează pe ALDE, iar pentru suspendarea lui Tăriceanu se bazează pe PNL, care are ciudă pe ALDE. Nimic mai simplu! Politică pură", a adăugat colegul de partid al lui Liviu Dragnea.

TNR refuză să ia banii pregătiți de Guvern pentru presă. Mai bine ne apucăm de făcut bere decât să facem presă cu bani de la stat. Și chiar vorbim serios: bereatnr.ro!

Scris de Vasile | Friday, 06.07.2018 16:38 Politic

National Cinematografic