Suspectând că jocurile de război din vestul Rusiei sunt doar un pretext pentru ceva mai rău, Chişinăul reacţionează prompt! Într-un gest neaşteptat şi ingenios, preşedintele Igor Dodon a anunţat capitularea necondiţionată a Moldovei cu zile bune înainte ca ruşii să declanşeze invazia.

dodon_putin_capitulare.jpg
"Surse din cadrul Serviciului de Informaţii Moldovenesc ne-au avertizat că exerciţiul Zapad e doar un pretext şi că, de fapt, ruşii vor să folosească forţa împotriva noastră. Nu puteam tolera aşa ceva", a declarat Dodon. "Chiar dacă nu avem cine ştie ce armată, putem să-i împiedicăm prin inteligenţă."

"De aceea, domnilor de la Kremlin, ne predăm. Poftiţi paltoanele, ceasurile, femeile. Un călduros 'bine v-am găsit' celorlalte ţări din Federaţia Rusă. Sâc!", şi-a încheiat discursul preşedintele fostei Republici Moldova.

Dezamăgit, Vladimir Putin a declarat că va intra, totuşi, călare pe tanc în Chişinău, dar o va face aşa, în silă.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 14.09.2017 18:55 Politic

National Cinematografic