Pleacă iar în vacanţă? Ponta negociază cu o puşcărie privată, de lux, din Turcia

După ce că nu are încredere în medicii noştri, îi e frică şi de deţinuţii români! Pretinzând că are nevoie de linişte, premierul Victor Ponta ar fi cerut ca, în cazul unei condamnări, să fie transferat la o închisoare privată, de lux, din centrul Istanbulului.

“Penitenciarul ‘Murat Ortadoğu Bonibon’ din Istanbul, aparţinând familiei Erdoğan, are nota maximă pe Tripadvisor. Probabil că acolo şi-a făcut rezervare”, şopteşte un prieten al lui Ponta. “Celule de 200 metri pătraţi, spa, sushi bar, teren de golf, vedere panoramică… Până şi paznicul are un jacuzzi acolo, sus, în turn! Să-ţi tot regreţi faptele!”

Deşi nu a confirmat zvonul, Ponta a declarat că nu i se pare deloc “deplasat” ca un înalt demnitar al statului să fie închis într-o puşcărie de 5 stele. “Sunt convins că şi în România aş avea colegi de celulă minunaţi, dar la Istanbul te poţi bucura de linişte. În plus, gândiţi-vă ce povară ar fi pentru Jilava sau Rahova dacă ar intra, să zicem, un prim ministru. Ar trebui închis un etaj întreg, schimbat WC-ul, pus săpun lichid la duşuri…”

Declaraţia lui Ponta a stârnit, însă, indignare printre românii nemulţumiţi că un infractor de rând nu şi-ar permite nici în 1000 de ani o şedere de câteva zile la închisoarea turcească.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
21 septembrie 2015 14:09
Citește mai mult despre: coruptie DNA genunchi inchisoare Istanbul Ponta Turcia

Alte articole

Vezi mai mult