Plictisit să fure discret, Oprescu a jefuit direct o primărie de sector

Primarul Capitalei a demonstrat ieri dimineaţă că nu degeaba şi-au pus speranţele bucureştenii în el. Acesta a intrat neînarmat într-un sediu de primărie şi a plecat de-acolo cu un camion de bani, câteva telefoane mobile şi poşetele funcţionarelor aflate în acel moment la serviciu.

“N-a fost cum aţi crede, ca-n filme. N-a strigat nimeni “Acesta este un Jaf!”, povesteşte un funcţionar. “Domnul Oprescu a intrat calm pe uşă, altături de câţiva complici şi consilieri, a scuipat pe jos şi a rostit simplu: “Bună ziua, sunt Sorin Oprescu. Va rog să puneţi obiectele de valoare şi banii în aceşti saci oferiţi de colegii mei”. Apoi s-a dus glonţ la trezorerie unde a desfăcut seiful cu un şperaclu special, la care au acces doar cei ce sunt aleşi primar general al Capitalei”.

Pe parcursul jafului nimeni n-a apăsat butonul de panică, doar un director a sunat la câteva sedii de partide să anunţe “vedeţi că banii sunt pe drum, a trecut domnul Oprescu pe la noi”. La final, în primărie au mai intrat şi câţiva regi ai asfaltului şi doi constructori imobiliari care au mai furat şi ei ce-au găsit pe-acolo, inclusiv ficusul din hol şi interfonul. Ca să păstreze aspectul oficial, scena jafului a fost înconjurată cu bandă tricoloră, ce a fost tăiată mai apoi de câţiva procurori DNA şi membri ai guvernului.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
7 martie 2013 19:03

Alte articole

Vezi mai mult