După ce au cumpărat domeniul cu sloganul PSD-ului pentru europarlamentare, romaniameritamaimult.ro, și l-au redirecționat spre propriul site, peneliștii au mai dat azi o lovitură de imagine: au cumpărat domeniul pcr.ro și l-au redirecționat și pe acesta spre pnl.ro.

pnl_redirect_pcr copy.jpg ”E incredibil, pesediștii au uitat să-și securizeze domeniul pcr.ro”, exultă liberalii. ”Primul reflex al oricărui pesedist care vrea să afle ceva despre partidul lui Dragnea este să intre pe pcr.ro și să citească informațiile de-acolo. Ei bine, acum vor avea o surpriză: vor scrie pcr.ro, dar se vor trezi pe site-ul pnl.ro.”

Vestea i-a luat pe nepregătite pe mai mulți membri PNL, care n-au înțeles prea bine despre ce e vorba. ”Cum, PNL se numește acum PCR? Iarăși s-a îmbătat Șică Orban?”, s-a mirat un penelist, în timp ce un altul este de părere că ”PNL a făcut un gest firesc - ne place sau nu, noi tot comuniști suntem, deci e mai bun numele PCR decât PNL. Trăiască partidul!”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

,
Scris de Calin | Monday, 08.04.2019 15:20 Politic

National Cinematografic