PNL l-a dezgropat pe primarul mort din Deveselu și încearcă să-l racoleze

Chiar dacă alegerile s-au încheiat, PNL nu renunță la racolările de primari PSD. Ludovic Orban a pus ochii pe primarul din Deveselu și le-a transmis subalternilor că-l vrea în PNL. ”Deveselu e un loc important pentru relația noastră cu americanii, nu putem lăsa un primar PSD acolo”, a spus Ludovic Orban.

Peneliștii s-au pus imediat pe treabă, dar doar ca să afle că primarul pesedist din Deveselu a murit acum vreo 10 zile. Dar asta tot nu i-a oprit. Mai mulți peneliști au pus mâna pe lopeți și s-au dus în cimitir, ca să-l dezgroape pe primar.

Ei au pus un carnet de membru PNL în sicriu, după care l-au înfășurat în steagul galben al partidului. Ulterior, au raportat la centrul că primarul din Deveselu este racolat, e membru PNL cu acte în regulă. Iar Ludovic Orban n-a aflat nici până la această oră că primarul din Deveselu a murit acum 10 zile, el fiind mulțumit să-l știe membru PNL și atât.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
28 septembrie 2020 18:09

Alte articole

Vezi mai mult