PNL renunţă la candidatul propriu şi declară că va susţine direct reprezentantul PSD

Partidul Național Liberal a anunțat astăzi că va alege calea directă în alegerile pentru primăria capitalei și va susține orice candidat va propune PSD-ul pentru această funcție. „De la noi din partid oricum nu vrea nimeni să fie primar, iar ăia care vor oricum vor fi arestați. Așa măcar să fie unul de-al lor”, a declarat președintele partidului, Alina Gorghiu.

PNL are deja o tradiție în a susține candidații PSD sau FSN. În ultimii 10 ani au susținut la președinție pe candidatul FSN Traian Băsescu și apoi pe contracandidatul acestuia, liderul PSD Mircea Geoană. La primăria Bucureștiului l-au susținut constant pe candidatul PSD, Sorin Oprescu, ca dovadă în 2008 tot pe Orban l-au pus să candideze.

Conform statutului PNL, aliniatul 7 litera c, „dacă nu poți tu să furi, lasă pe altul să fure ba chiar ajută-l, că și el te va ajuta cu un contract cu primăria”. Consiliul Național al PNL s-a reunit în această dimineață pentru a valida acest paragraf din statut și „pentru stabilirea modului în care zicem „să trăiți” când trece un domn de la PSD pe stradă”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

12 aprilie 2016 14:04
Citește mai mult despre: candidat PNL Primăria Bucureşti PSD

Alte articole

Vezi mai mult