PNL renunţă la candidatul propriu şi declară că va susţine direct reprezentantul PSD

Partidul Național Liberal a anunțat astăzi că va alege calea directă în alegerile pentru primăria capitalei și va susține orice candidat va propune PSD-ul pentru această funcție. „De la noi din partid oricum nu vrea nimeni să fie primar, iar ăia care vor oricum vor fi arestați. Așa măcar să fie unul de-al lor”, a declarat președintele partidului, Alina Gorghiu.

PNL are deja o tradiție în a susține candidații PSD sau FSN. În ultimii 10 ani au susținut la președinție pe candidatul FSN Traian Băsescu și apoi pe contracandidatul acestuia, liderul PSD Mircea Geoană. La primăria Bucureștiului l-au susținut constant pe candidatul PSD, Sorin Oprescu, ca dovadă în 2008 tot pe Orban l-au pus să candideze.

Conform statutului PNL, aliniatul 7 litera c, „dacă nu poți tu să furi, lasă pe altul să fure ba chiar ajută-l, că și el te va ajuta cu un contract cu primăria”. Consiliul Național al PNL s-a reunit în această dimineață pentru a valida acest paragraf din statut și „pentru stabilirea modului în care zicem „să trăiți” când trece un domn de la PSD pe stradă”.

Cum ne vin ideile? Bea niște bere TNR și-o să afli. bereatnr.ro/shop

Scris de Ef
12 aprilie 2016 14:04

Alte articole

Vezi mai mult