Eroare strategică majoră la Partidul Liberal. Deşi un sondaj de opinie arăta că ficusul Bartolomeu din sediul partidului avea 30% din opţiunile de vot ale bucureştenilor, liberalii l-au propus pe Marian Munteanu, un om pe care l-au bătut minerii în cap atât de tare că a ajuns dacopat. În sondaje Marian Munteanu are 2%, mai puţin chiar şi decât Nicuşor Dan.sondaj_ficus_marian_munteanu.jpg

“Totul devine însă clar când realizezi că a fost propus de preşedintele Iohannis, care e atât de prost că l-a numit pe Mihalache ambasador în Marea Britanie. Era normal ca Iohannis să nominalizeze alt dobitoc. Iniţial l-a susţinut pe Buşoi, s-a afişat cu el prin oraş. Marian Munteanu îi satisface preşedintelui pofta de tâmpenii”, explică analistul politic Decebal Popescu.

Tot mai multe voci din PNL spun că ficusul ar trebui lăsat să candideze, eventual chiar ca independent. Electoratul ar fi convins rapid de avantajele unui primar vegetal. Nu doar că n-ar fura, dar nici n-ar face ţara de ruşine cu declaraţii de fascist ortodoxoid, cum face Marian Munteanu.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Wednesday, 13.04.2016 15:26 Politic

National Cinematografic