PNL s-a pripit. Ficusul din sediul partidului, cotat cu şanse mai mari decât Marian Munteanu

Eroare strategică majoră la Partidul Liberal. Deşi un sondaj de opinie arăta că ficusul Bartolomeu din sediul partidului avea 30% din opţiunile de vot ale bucureştenilor, liberalii l-au propus pe Marian Munteanu, un om pe care l-au bătut minerii în cap atât de tare că a ajuns dacopat. În sondaje Marian Munteanu are 2%, mai puţin chiar şi decât Nicuşor Dan.

“Totul devine însă clar când realizezi că a fost propus de preşedintele Iohannis, care e atât de prost că l-a numit pe Mihalache ambasador în Marea Britanie. Era normal ca Iohannis să nominalizeze alt dobitoc. Iniţial l-a susţinut pe Buşoi, s-a afişat cu el prin oraş. Marian Munteanu îi satisface preşedintelui pofta de tâmpenii”, explică analistul politic Decebal Popescu.

Tot mai multe voci din PNL spun că ficusul ar trebui lăsat să candideze, eventual chiar ca independent. Electoratul ar fi convins rapid de avantajele unui primar vegetal. Nu doar că n-ar fura, dar nici n-ar face ţara de ruşine cu declaraţii de fascist ortodoxoid, cum face Marian Munteanu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
13 aprilie 2016 13:04
Citește mai mult despre: alegeri ficus marian Munteanu PNL

Alte articole

Vezi mai mult