PNL spune stop traseismului: Nu-l primim pe Dragnea decât după ce iese din puşcărie!

Verticalitate liberală! Ludovic Orban trage linie la racolările de pesediști și spune că Liviu Dragnea nu va fi primit în partid decât după ce va fi eliberat din închisoare. Liberalii spun că nu se pot compromite acum cu un pușcăriaș, deși stilul de lucru al lui Dragnea se potrivește la fix PNL-ului.

”În cazul lui Dragnea nici n-ar fi cine știe ce traseism”, spune Orban, care reamintește că Dragnea a fost membru în Partidul Democrat al lui Traian Băsescu, partid acum inclus în marea familie liberală de corupți.

Ludovic Orban s-a interesat la ministrul justiției dacă se poate face totuși ceva pentru Liviu Dragnea: ”Poate o ordonanță de urgență, o modificare de cod penal. Cred că dacă l-am coopta pe Liviu am putea câștiga și Teleormanul, fief tradițional pesedist. Ar fi o victorie pentru liberalism în primul rând”, spune Orban.

Atragerea lui Liviu Dragnea în tabăra liberală pare să fie agreată inclusiv de șeful statului, Klaus Iohannis, care a avut o relație bună cu Dragnea, numind consecutiv 3 premieri pesediști propuși de Dragnea.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
25 august 2020 05:08
Citește mai mult despre: Dragnea

Alte articole

Vezi mai mult