Podul de la Brăila s-a prăbușit după ce a fost tăiată panglica care îl susținea

Ceea ce trebuia să fie o sărbătoare pentru brăileni s-a transformat într-un dezastru de amploare. Inaugurarea podului de peste Dunăre n-a ieșit deloc așa cum sperau autoritățile, pentru că imediat după tăierea panglicii, podul s-a prăbușit. Aparent, panglica era cea care susținea întreg podul.

Desigur, nu a ajutat nici prezența politicienilor la inaugurare, că mulți dintre ei posedă un număr impresionant de kilograme, dar principala cauză că prăbușirii podului rămâne tăierea panglicii. Și este greu de înțeles cum cineva a putut tăia panglica din moment ce constructorul a amplasat un panou imens pe care a scris „ATENȚIE! NU TĂIAȚI PANGLICA!”.

Surse neoficiale spun că avertismentul a fost observat, doar că Klaus Iohannis a decis să-l ignore. „Eu dacă mi-am întrerupt concediul ca să vină la Brăila, e obligatoriu să tai și panglica de la pod, indiferent de consecințe”, ar fi spus președintele înainte să pună mâna pe foarfecă și să taie panglica. Ulterior, s-a auzit și un „Ghinon!” rostit de Iohannis, iar apoi „Carmen, hai să mergem!”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
6 iulie 2023 11:11
Citește mai mult despre: iohannis pod brăila

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult