Poiana Braşov, rezervată 100% pentru petrecerile de Crăciun ale firmelor PMB

Ai vrea la schi în Poiană? Ia-ţi gândul! Hotelurile au fost rezervate integral până la finalul anului pentru petrecerile de Crăciun ale firmelor Primăriei Bucureşti. Zecile de mii de angajaţi, precum şi familiile lor, de la firme precum Termoenergetica PMB, sau Compania pentru Sifoane Bucureşti, vor petrece câteva zile cu fast în cele mai luxoase camere, primind şi ski-pass-uri nelimitate pe întreg sejurul.

“Primăria Bucureşti ştie să-şi răsplătească angajaţii fideli. Cu această ocazie am cumpărat câte 30 de snowmobile, a 15.000 euro bucata, pentru fiecare din Companiile Municipale. E important ca angajaţii să aibă dotările tehnice corespunzătoare”, a spus Gabi Firea.

Le lângă lecţiile de schi plătite tot din bani publici, pentru angajaţi au fost achiziţionate schiuri, clăpari, echipament de schi, toate noi, turcoaz şi inscripţionate cu “Gabriela Firea primar General”.

Pentru ca angajaţii firmelor PMB să nu fie deranjaţi de toţi săracii, Poiana Braşov va fi închisă traficului după 15 decembrie: “Va fi memorabil să vezi zeci de mii de schiori îmbrăcaţi la fel, coborând frumos pe pârtii. Şi dacă nu ninge, Compania Municipală de Tunuri de Zăpadă va acţiona cu promptitudine”, a spus Gabi Firea.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
9 decembrie 2019 16:33
Citește mai mult despre: gabi firea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult