Poliția a terminat de numărat voturile de la Sectorul 1: „Sunt peste 10!“

Procesul de renumărare a voturilor de scrutinul electoral pentru sectorul 1 s-a încheiat în această dimineață la jumătate de oră după ce a început procedura. Polițiștii care au efectuat ancheta spun că situația e foarte clară și lipsită de echivoc: „Sunt peste 10 voturi!”.

Ancheta polițienească nu se poate desfășura mai departe din cauza lipsei de dotări a forțelor de ordine, situație care a mai fost sesizată de sindicatele polițiștilor conducerii MAI. Abacul instituției, destinat operațiilor complexe de numărare, este destul de învechit și într-o stare avansată de degradare, fiind nevoie de reparații capitale pentru a-l face din nou să funcționeze.

În plus, procesul verbal de încheiere a anchetei nu a fost încă vizat de judecătoria sectorului 1 întrucât numele scrise acolo nu se potrivesc. „Sunt trecute mai multe voturi în dreptul doamnei Clătite Armand și mai puține în dreptul domnului Dan indescifrabil”, spune judecătorul de caz. „Niciuna din aceste persoane nu apare pe listele electorale”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

11 februarie 2021 12:50
Citește mai mult despre: Clotilde Armand politie sector 1 voturi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult