Încă un proiect aflat în lucru în laboratoarele politice ale USR. Pentru că drogurile se cumpără cu bani, poliţiştii vor avea voie să percheziţioneze persoanele pe care le consideră suspecte, gen tineri şi cu căciulă, după care le vor confisca toate sumele care depăşesc 60 de lei, cât e gramul, ca să nu mai existe riscul să-şi cumpere cumplitul drog marijuana.politisti_confisca_bani.jpg

Dacă poliţiştii percheziţionează un grup de posibili consumatori, le vor confisca cashul în aşa fel încât să nu le rămână în total bani nici măcar pentru un cui, pe care ar putea să-l poştească într-un gang, sau mai grav, acasă la vreunul din ei, în timp ce se joacă boardgame-ul Catan.

În activitatea lor, poliţiştii se vor folosi de informaţii de la traficanţii de droguri, care de multe ori sunt tovarăşii lor buni şi uneori chiar colegi din Poliţie. Aşa vor fi identificaţi clienţii naşpa ai traficanţilor, cei care fumează o dată-de două ori pe lună, şi care îi deranjează pe traficanţi cu cantităţi mici: “Ăştia trebuie arşi bine şi băgaţi  la puşcărie, să ne lase pe noi să facem traficul mare şi bănos”, au declarat poliţiştii şi traficanţii, într-o conferinţă de presă comună.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Friday, 20.12.2019 16:17 Politic

National Cinematografic