Degeaba o acuzaţi pe Carmen Dan! Ministrul de Interne susţine că poliţiştii au primit recent pistoale de ultimă generaţie, în urma unei licitaţii publice. Poliţiştii spun însă că au primit tot pistoale cu apă şi că vestele anti-glonţ sunt de fapt veste reflectorizante vopsite în negru.pistol_apa_politie_oficial.jpg

“Poliţiştii români sunt dotaţi cu Nerf Super Soaker Breach Blast, o armă redutabilă în luptele de aproape, trupele speciale luptă cu Prextex Fireman Backpack Water Gun Blaster de ultimă generaţie, iar lunetiştii au Stream Machine Long Water Gun. Dacă nici nu astea nu sunt în stare să-şi facă treaba, eu ce să le fac? Să mă duc eu să prind infractorii?”, a declarat furioasă Carmen Dan.

Poliţiştii spun însă că nu se face instrucţie suficient, dar ministrul Carmen Dan le-a tăiat-o scurt: “Din vara asta toţi poliţiştii vor primi tichete la Aqua Magic din Mamaia, unde le recomand să execute foc de voie cu armamentul din dotare. Vreau ca la toamnă să-mi ude protestatarul de la 30 de metri cu ochii închişi! Executarea!”, a spus Carmen Dan.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Tuesday, 04.06.2019 17:03 Politic

National Cinematografic