Poliţia va împărţi în noaptea de Înviere un COVID special, adus de la Ierusalim

Veşti bune pentru credincioşii care sărbătoresc curând Învierea Domnului! Autorităţile au decis să nu îngrădească accesul enoriaşilor la tradiţionalul COVID de Paşti, adus cu avionul tocmai de la Ierusalim.

Cu toate acestea, pentru a-şi transmite din nas în nas COVID-ul pascal, românii sunt sfătuiţi să nu meargă la biserică, precum în alţi ani – ştiute fiind riscurile pe care le implică o adunare publică de asemenea amploare.

În urma unui acord între MAI şi BOR, COVID-ul special, cu puteri magice, le va fi livrat cetăţenilor direct la uşă, sâmbătă seara, de către poliţişti şi voluntari din cadrul parohiilor. Aceştia din urmă vor purta măştile greşit, se vor scobi în nas cu mănuşa, vor pupa şi îmbrăţişa pe toată lumea şi vor fi uşor de recunoscut graţie banderolelor albe inscripţionate cu „Atenţie! Pericol biologic”.

Cetăţenii vor putea ieşi lângă casă, dar numai până în spaţiul dedicat spargerii seminţelor din afara curţii sau a blocului. De asemenea, suntem obligaţi să respectăm restricţia de grup de maximum 3 persoane, pentru a nu provoca incidente în timp ce luăm COVID-ul magic şi ne urăm unii altora drept în faţă o călduroasă tuse seacă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
15 aprilie 2020 05:04
Citește mai mult despre: politist

Alte articole

Vezi mai mult