Politician ALDE, operație de schimbare de specie! Îi plac atât de mult lăturile, că s-a făcut porc

Călin Popescu Tăriceanu, liderul partidului cunoscut drept refugiu pentru tâmpiți și penali, ALDE, a luat o măsură drastică: pentru că e înnebunit după lături, acesta a decis să-și facă operație de schimbare de specie, transformându-se într-un porc.

”Troaca o aveam deja în birou, că din ea mănânc de ani de zile, deci decizia de a deveni porc a fost extrem de ușor de luat”, a precizat Tăriceanu. ”Mă simt mult mai bine acum, pot mânca și mai multe lături decât înainte, iar lucrul ăsta ajută mult, mai ales că mai avem puțin până la alegerile parlamentare. Chiar îi încurajez pe colegi să-mi urmeze exemplu.”

Și deja cineva a răspuns la apelul lui Tăriceanu: senatoarea Cristiana Anghel, care a început deja demersurile pentru transformarea în scroafă. ”Nu-l las singur pe domnul Tăriceanu, voi fi scroafa lui”, a anunțat aceasta. În paralel, la nivelul întregii țări s-a început înlocuirea corturilor electorale ale ALDE cu cocini reale, mult mai adecvate doctrinei partidului.

Toate aceste decizii ale liderilor ALDE nu au afectat însă cu nimic votanții partidului. ”Sunt atât de proști încât pentru ei e totuna că în fruntea partidului e un om sau un porc, ei votează cu ALDE indiferent de situație. Sunt aproape la fel de proști ca votanții PSD”, a precizat reputatul politolog Decebal Popescu.

Scris de Calin
3 octombrie 2016 11:10

Articole asemanătoare

Vezi mai mult