Politicianului Cristian Presură nu prea i-a plăcut școala: are o singură facultate!

România și-a făcut un obicei din a trimite cei mai neaveniți oameni la Bruxelles, în Parlamentul European, care mai mult de fac de rușine în Europa decât ne ajută. Un astfel de caz este și Cristian Presură, fizicianul care deschide lista partidului REPER pentru europarlamentare.

Spre deosebire de alți oameni din jurul său, care s-au dedicat educației și înțelegerii în profunzime a mediului în care își vor desfășura activitatea, Presură nu are decât o facultate! Și aia, nici măcar pe un domeniu important, cum ar fi Dreptul, Științe Politice sau Relații externe ci pe Inginerie Electrică.

Este evident că omul este complet nepregătit pentru cerințele destul de ridicate ale unei astfel de demnități. În CV-ul său nu se regăsește nici un curs de Securitate Națională sau măcar patru doctorate ca orice om cinstit.

Încercând să răspundă acuzațiilor, Presură a declarat că are, de fapt, două facultăți, una de Inginerie Electrică și alta de Fizică, ceea ce înseamnă doar că vrea să inducă în eroare opinia publică când orice prost știe că astea sunt același lucru.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

15 aprilie 2024 12:43
Citește mai mult despre: facultate presura

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult