Vești excelente pentru politicieni: de acum încolo nu mai trebuie niciodată să-și facă analizele medicale anuale. Asta după ce un studiu recent a scos la iveală că e mult mai eficient să fie arestați de DNA:  odată plasați în arest, politicienii își descoperă absolut toate bolile de care suferă, boli pe care la un control clasic nu le-ar fi identificat niciodată.

Din grijă pentru clasa noastră politică, românii bine intenționați somează DNA să aresteze absolut toți politicienii. ”Uitați-vă la Oprescu, de exemplu. De când e în arest și-a descoperit o groază de boli de care habar n-avea până acum. Noroc că l-a arestat DNA-ul, că altfel nu afla de toate aceste boli și murea cu zile”, spune Decebal Popescu, inițiatorul proiectului.

oprescu_a_refuzat_o_spaga.jpgTocmai de aceea, Decebal Popescu insistă că e absolut imperioasă ţinerea tuturor politicienilor în arest, astfel încât sănătatea sau chiar viaţa să nu le fie puse în pericol. ”Studiile recente au arătat că o viaţă întreagă de luat şpagă în slujba statului român generează boli din cele mai cumplite printre politicieni, pe care doar în arest și le pot descoperi”, a avertizat inițiatorul arestului generalizat pentru politicieni.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Monday, 28.09.2015 17:23 Politic

National Cinematografic