Poliţistele hărţuite, nemulţumite mai ales de dotarea necorespunzătoare a colegilor

Poliţistele supuse chestionarului naţional privind hărţuirea sexuală la locul de muncă susţin că aceste incidente au loc mai ales din cauza dotării necorespunzătoare a colegilor.

„Poliţistul român e foarte slab dotat, faţă de alţi poliţişti din Europa. Noi am fost la diverse întruniri, la schimburi de experienţă în alte ţări şi am constatat acest lucru pe pielea noastră”, susţine Carmen P, poliţistă din Capitală.

Poliţistele care au recunoscut că au fost agresate sexual acuză mediul de lucru deloc atractiv.

„Au aceleaşi echipamente pe care le ştim, n-au venit cu nimic nou, n-a fost nicio reformă. Se folosesc aceleaşi cătuşe de pe vremuri, aceleaşi birouri obosite, la baie e la fel, nu s-a investit nimic pentru a le face femeilor din poliţie viaţa mai uşoară, să simtă cu adevărat că poliţistul lucrează pentru ele”, a mai declarat Carmen P.

Poliţistele susţin că atât şefii cât şi colegii manifestă un interes scăzut faţă de ele, motiv pentru care deseori apar fricţiuni în birouri.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
16 ianuarie 2013 17:01

Alte articole

Vezi mai mult