Poliţiştii au protestat împotriva subiectelor grele de la BAC

Câteva mii de poliţişti au protestat azi în Capitală. Deşi iniţial motivul protestului a fost reducerea normei de hrană decisă de minister săptămâna trecută, mitingul a degenerat rapid într-o manifestaţie împotriva subiectelor grele de la BAC.

Mai mulţi poliţişti au primit azi liber ca să participe la prima probă a Bacalaureatului de anul acesta, limba română oral. Subiectele pe care le-au primit au fost însă mult prea dificile pentru ei, astfel că reducerea normei de hrană a trecut în plan secund pentru ei.

„M-am pregătit temeinic pentru examen, am învăţat totul despre sistemul circulator, chiar am început să colorez o carte, şi cu toate acestea examinatorii m-au picat. Mi-au zis că sistemul circulator nu are legătură cu limba română. M-au întrebat numai lucruri pe care nu le ştiu”, a povestit un poliţist.

„Este inadminsibil, şi-au bătut joc de noi! Au spus că azi avem probă orală la limba română, dar ne-au dat subiectele pe o foaie, să le citim. Le-am spus că eu am venit pentru proba orală, nu pentru citit, iar ei m-au dat afară din sală”, a acuzat un alt poliţist.

Scris de Calin
6 iunie 2011 14:36

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult