Poliţiştii cer girofare pe chipiu, ca să aibă prioritate la coadă la şaorma

Sătui să stea la coadă la şaorma la fel ca oricare alt român, poliţiştii au cerut ministerului de Interne să-i doteze cu girofare pe chipiu. Ei spun că doar astfel pot să ajungă în timp util în faţa băiatului căruia îi adresează tradiţionala expresie poliţienească „cu de toate!”.

„Nu o dată mi s-a întâmplat să mă pun la coadă la şaorma şi, pentru că dura prea mult până îmi venea rândul, uitam ce vreau să cumpăr. Pierdeam şi timp, rămâneam şi nemâncat”, s-a plâns plutonierul Robert Acrişor. „Ca să nu mai zic câte glume pe seama mea auzeam cât stăteam la coadă. Plus că damful de usturoi de la şaorma mă ajută să pun mult mai uşor infractorii la pământ.”

Șeful Poliției spune că susţine fără rezerve demersul subalternilor săi, el însuşi fiind un mare consumator de şaorma. „Eu îmi trimiteam consilierii să-mi ia şaorma, habar n-aveam că poliţiştii n-au prioritate la coadă. Să urmăreşti un infractor cu maşina este la fel de important ca să bagi o şaorma în tine, deci e absolut firesc să fie dotate cu girofar şi chipiurile, nu doar maşinile poliţiştilor”, crede cu tărie acesta.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
12 octombrie 2013 03:33
Citește mai mult despre: politist saorma

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult