This website uses cookies. By continuing your navigation you agree with their use.

Rectificare bugetară la Primăria Capitalei. Gabi Firea a constatat că străzile sunt pline de frunze moarte şi a solicitat Patriarhiei să le facă slujbă de îngropăciune, contra unei sume de 5 milioane de euro. Frunzele vor fi ridicate de un cortegiu şi duse la o groapă comună, unde câteva sute de preoţi vor oficia cele cuvenite şi vor primi indemnizaţii grase.frunze_moarte_firea_patriarh.jpg

Gabi Firea a declarat că pe străzile unde nu prea sunt frunze moarte vor fi tăiaţi copacii, ca să aibă preoţii ce îngropa. Surse din primăria sectorului 3 spun că pe străzile cu strat mai gros de fruze primarul Negoiţă a anunţat deja că se vor pune pavele pe deasupra frunzelor, ca să dea două tunuri cu aceeaşi ocazie.

Cheltuiala de 5 milioane de euro include şi un gest frumos pentru votanţii PSD, care vor primi câte o porţie de colivă. Din cei 5 milioane de euro, 4 milioane vor fi folosiţi pentru o ţinută nouă de aur pentru Patriarhul Daniel, care nu poate veni la un astfel de eveniment cu veştmintele de aur de anul trecut.

Scris de Ionut | Monday, 25.09.2017 14:35 Politic

National Cinematografic