Pomană! Morții din Teleorman vor primi sticle cu lichid de îmbălsămare, în loc de sticle de ulei

PSD demonstrează încă o dată că este un partid modern, adaptându-și strategiile electorale în funcție de fiecare categorie socială. Reprezentanții partidului au decis să nu mai arunce la întâmplare cu ulei și făină înspre electorat, astfel că vor schimba produsele în funcție de nevoi.

“Noi mereu am fost un partid atent la nevoile oamenilor, indiferent că sunt săraci, bogați, vii, morți”, spune infractorul condamnat definitiv Liviu Dragnea, președintele PSD.

“Persoanele decedate din Teleorman reprezintă o parte foarte importantă din electoratul PSD, de aceea am decis să le acordăm atenții speciale, în funcție de nevoile lor imediate. Cum principala problemă a unui mort este putrefacția, ni s-a părut o decizie logică să înlocuim sticlele de ulei cu lichid de îmbălsămare. În felul acesta vor rămâne în formă pentru mai multe alegeri și, plus de asta, vor arăta mai bine când îi dezgropăm ca să voteze”, a declarat acesta.

Strategia PSD a fost bună în teorie, însă, când a fost pusă în practică, s-a dovedit un eșec, sticlele cu lichid de îmbălsămare așezate lângă crucile cimitirelor din Teleorman fiind furate de aborigenii din zonă.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Luchian
7 noiembrie 2016 13:11

Articole asemanătoare

Vezi mai mult