Homosexualii care au înțeles căile lor greșite și vor să se reîntoarcă la dreapta sexualitate mai au o șansă. Printr-o controversată ordonanță de urgență, gay-i vor putea să revină la sexul normal, fără a suporta vreo sancțiune din partea legii, asta doar dacă se hotărăsc în următoarele 45 de zile.

homosexuali romani.jpg

Astfel, de exemplu, un hairstilist care vrea să renunțe la homosexualitate va putea face acest lucru fără a-și pierde locul de muncă. Singura condiție este să depună două declarații notariale la biserica la care este arondat și biroul de evidență a populației. În declarație va scrie că regretă fapta și se căiește. Totodată va trebui să dea dovadă de o dorință temeincă de îndreptare și stăruință în muncă.

Ordonanța a fost criticată deja la nivelul Comisiei Europene, care a comunicat că o astfel de decizie este arbitrară și provoacă discriminări față de celelalte minorități sexuale, care nu primesc astfel de avantaje.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Thursday, 11.09.2014 18:20 Politic

National Cinematografic