Ponta a dat o ordonanță de urgență prin care schimbă convenabil versurile imnului României

Victor Ponta nu a greșit versurile imnului într-o emisiune la Antena 3! Asta e poziția oficială a pesediștilor, după ce Ponta a dat o ordonanță de urgență prin care schimbă versurile imnului: ”În care te-adânciră barbarii de tirani” devine ”În care te-adânciră barbarii tăi tirani”, conform ordonanței.

”Domnul Ponta e mândru că e român, deci era imposibil să greșească versurile imnului țării sale”, spune Gabriela Vrânceanu-Firea, purtătoarea lui de cuvânt. ”După cum scrie și în Monitorul Oficial, corect e «barbarii tăi tirani», exact cum a spus domnul Ponta! Deci Iohannis – care, apropo, vrea să dea Ardealul ungurilor – nu știe imnul României, pentru că «barbarii de tirani» e greșit. Și e și pleonasm!”

”Și, dacă chiar vreți să știți”, a continuat Firea, ”Andrei Mureșanu a plagiat versurile imnului, pentru că ele au fost compuse de un străbunic al domnului Ponta. Iar când vii dintr-o familie care a compus imnul, a sculptat Sfinxul și Babele și a proiectat podul de la Cernavodă, nu ai cum să încurci versurile de la «Deșteaptă-te, române»!”

Scris de Calin
14 noiembrie 2014 16:11

Alte articole

Vezi mai mult