Ponta a rămas fără doctorat şi în prezent e doar un m*ist din PSD care mănâncă căcat încontinuu

Rămas fără diploma de doctorat, plagiatorul Victor Ponta e acum doar un muist oarecare din PSD care mănâncă căcat mai des decât respiră. La egalitate cu Adrian Năstase în topul celor mai de căcat hoți/pesediști care au fost premieri, Victor Ponta are totuși avantajul imposturii și al pasiunii pentru mâncat căcat neîncetat, pe orice subiect.

”Nu există suficiente epitete jignitoare în DEX pe câte merită jegul de Victor Ponta”, apreciază reputatul analist Decebal Popescu. ”Și e absolut halucinant să vezi că încă există extrem de mulți tâmpiți care se uită în gura acestui monument de minciună, oameni abrutizați cărora nu le vine să vomite când îl văd sau aud pe Victor Ponta. Sau măcar să scuipe spre el.”

Dacă cei mai mari cercetători ai planetei și-ar fi pus mintea la contribuție ca să creeze cel mai odios personaj uman posibil, acesta ar fi ieșit mai puțin odios decât Victor Ponta. ”Nivelul de odioșenie al acestei chestii, că altfel nu merită să-i spun, e greu de cuprins cu mintea. E nevoie de un efort imens și de multă imaginație ca să înțelegi cât de odios e Victor Ponta”, a apreciat Decebal Popescu.

Scris de Calin
30 iunie 2016 13:06
Citește mai mult despre: doctorat hot pesedist Ponta

Alte articole

Vezi mai mult