Ponta a revenit în țară doar ca să mai ia niște bani din buget, după care se întoarce în Dubai

Bugetul pe 2015 mai are de așteptat! Asta a lăsat să se înțeleagă Victor Ponta, la scurt timp după ce a aterizat pe Otopeni. ”Am venit doar ca să mai iau niște bani din buget, după care mă întorc să continui distracția în Dubai. Recunosc, am plecat nepregătit, am luat doar câteva zeci de mii de euro la mine”, a precizat actualul premier.

Ponta s-a felicitat pentru că a amânat bugetul pe 2015 până acum. ”Asta înseamnă un politician cu viziune. Vă dați seama, dacă bugetul era adoptat, acum trebuia să scot bani din propriul buzunar pentru vacanță”, a punctat Ponta. ”Așa, iau nițel de la Educație, puțin de la Sănătate, ce mai e nevoie de la Apărare, și gata, am bugetul de vacanță asigurat.”

Premierul le-a sugerat și celorlalți pesediști să folosească banii de la buget pentru vacanțe, pentru că e ultima ocazie pe anul acesta. ”După ce-l adoptăm, gata cu ciupeala, doar suntem politicieni serioși. Sunt momente când furăm și momente când ne abținem, nu le amestecăm”, le-a transmis Ponta colegilor din PSD.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
24 noiembrie 2014 16:15
Citește mai mult despre: Ponta vacanta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult