Deși mulțumit de cât a furat mașinăria de vot a PSD-ului, Victor Ponta este departe de a fi liniștit. Chiar și el își dă seama că românii cu discernământ au ajuns să-l urască – pe el și tot ceea ce el reprezintă – într-atât de mult încât se vor mobiliza în turul doi doar ca să voteze împotriva lui, fapt care ar putea anihila frauda electorală pregătită de pesediști.

victor ponta simpatizanti idioti copy.jpg Ponta a și identificat câteva puncte în care se pot aduce îmbunătățiri în turul doi al prezidențialelor. ”De exemplu, în Londra, Paris sau Munchen, unde e clar că nimeni nu mă votează, s-a stat prea puțin la coadă, doar 4-5 ore. E inadmisibil! La Londra am înțeles că au fost 3 ștampile de vot la câteva mii de oameni. Mult prea multe! În turul doi, doar câte-o ștampilă în fiecare capitală europeană!”, a tunat Ponta.

Și pentru că nesimțirea lui nu are limite, Ponta a decis ca în turul doi cetățenii din Sibiu și București să nu aibă drept de vot. ”Mâine la prima oră trebuie dată o ordonanță: cetățenii din orașele în care sunt născuți candidații nu au drept de vot, pe motiv că sunt subiectivi. Iohannis e din Sibiu, eu din București, deci sibienii și bucureștenii vor sta acasă în turul doi”, a decis Victor Ponta.

Times New Roman este din nou pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV. Dacă ai ratat ediția specială dedicată votului de duminică, urmărește-o în secțiunea Times New Roman TV.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Sunday, 02.11.2014 23:03 Politic

National Cinematografic