Ponta avertizează: ”Dacă în turul doi nu furăm dublu, s-ar putea să avem surprize neplăcute”

Deși mulțumit de cât a furat mașinăria de vot a PSD-ului, Victor Ponta este departe de a fi liniștit. Chiar și el își dă seama că românii cu discernământ au ajuns să-l urască – pe el și tot ceea ce el reprezintă – într-atât de mult încât se vor mobiliza în turul doi doar ca să voteze împotriva lui, fapt care ar putea anihila frauda electorală pregătită de pesediști.

Ponta a și identificat câteva puncte în care se pot aduce îmbunătățiri în turul doi al prezidențialelor. ”De exemplu, în Londra, Paris sau Munchen, unde e clar că nimeni nu mă votează, s-a stat prea puțin la coadă, doar 4-5 ore. E inadmisibil! La Londra am înțeles că au fost 3 ștampile de vot la câteva mii de oameni. Mult prea multe! În turul doi, doar câte-o ștampilă în fiecare capitală europeană!”, a tunat Ponta.

Și pentru că nesimțirea lui nu are limite, Ponta a decis ca în turul doi cetățenii din Sibiu și București să nu aibă drept de vot. ”Mâine la prima oră trebuie dată o ordonanță: cetățenii din orașele în care sunt născuți candidații nu au drept de vot, pe motiv că sunt subiectivi. Iohannis e din Sibiu, eu din București, deci sibienii și bucureștenii vor sta acasă în turul doi”, a decis Victor Ponta.

Times New Roman este din nou pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV. Dacă ai ratat ediția specială dedicată votului de duminică, urmărește-o în secțiunea Times New Roman TV.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
2 noiembrie 2014 21:11
Citește mai mult despre: alegeri frauda Ponta

Alte articole

Vezi mai mult