Victor Ponta a cerut în această dimineață încă o dată demisia Laurei Codruța Kövesi, pe care o acuză că de când se află în fruntea DNA obstrucționează în mod agresiv furtul și corupția. Totodată, Ponta cere ca absolut toate dosarele DNA construite în perioada mandatului lui Kövesi să fie arse și niciodată redeschise.

ponta_kovesi.jpg ”Doamna Kövesi duce o campanie anti-PSD care nu are nici o legătură cu ideea de justiție”, acuză premierul. ”Toată activitatea ei este îndreptată împotriva valorilor pe care PSD le-a promovat dintodeauna, indiferent dacă am fost la putere sau în opoziție: corupția, nepotismul, subminarea economiei sau foloase necuvenite pentru membrii noștri. E clar că doamna Kövesi are o agendă anti-PSD!”

Pentru a fi mai convingător, Victor Ponta a enumerat inclusiv pesediștii, foști sau actuali, care au fost anchetați de DNA de când Kövesi conduce instituția. ”Când cel mai cinstit guvern, cel pe care îl conduc eu, are mai bine de jumătate dintre miniștri anchetați, ce dovadă mai clară vreți că partidul meu este persecutat de DNA? Demisia doamnei Kövesi este singura șansă pentru justiție în țara asta”, a insistat Ponta.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Monday, 08.06.2015 13:46 Politic

National Cinematografic