Ponta contraatacă și o acuză pe Kövesi de obstrucționarea furtului, corupției și plagiatului

Victor Ponta a cerut în această dimineață încă o dată demisia Laurei Codruța Kövesi, pe care o acuză că de când se află în fruntea DNA obstrucționează în mod agresiv furtul și corupția. Totodată, Ponta cere ca absolut toate dosarele DNA construite în perioada mandatului lui Kövesi să fie arse și niciodată redeschise.

”Doamna Kövesi duce o campanie anti-PSD care nu are nici o legătură cu ideea de justiție”, acuză premierul. ”Toată activitatea ei este îndreptată împotriva valorilor pe care PSD le-a promovat dintodeauna, indiferent dacă am fost la putere sau în opoziție: corupția, nepotismul, subminarea economiei sau foloase necuvenite pentru membrii noștri. E clar că doamna Kövesi are o agendă anti-PSD!”

Pentru a fi mai convingător, Victor Ponta a enumerat inclusiv pesediștii, foști sau actuali, care au fost anchetați de DNA de când Kövesi conduce instituția. ”Când cel mai cinstit guvern, cel pe care îl conduc eu, are mai bine de jumătate dintre miniștri anchetați, ce dovadă mai clară vreți că partidul meu este persecutat de DNA? Demisia doamnei Kövesi este singura șansă pentru justiție în țara asta”, a insistat Ponta.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
8 iunie 2015 11:06

Alte articole

Vezi mai mult