Aflat în convalescenţă la Istanbul, Victor Ponta face deliciul medicilor cu minciunile pe care le-a învăţat rapid în limba turcă. Premierul susţine că lucrează la un dicţionar de minciuni român-turc, dar se spune că n-a făcut altceva decât să plagieze dicţionarul unui fost domnitor fanariot.ponta_minciuni_turca.jpg

Ponta le-a spus medicilor că el ca premier e fan Fenerbahçe, dar ca deputat e fan Galatasaray, însă avocatul Ponta ţine puţin şi cu Beşiktaş. Premierul s-a lăudat că a traversat Bosforul înot şi că se va întoarce la Bucureşti nu cu avionul, ci călare pe o ghiulea.

“E incredibil cât de bine minte în turcă. Ieri ne-a zis “Ben emekli maaşlarına zam olacağım”, adică 'măresc pensiile'. Păi minciuna asta noi am auzit-o prima oară de la Atatürk în 1925”, povesteşte medicul Aslan Enstitüsü.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Monday, 22.06.2015 16:49 Politic

National Cinematografic