Ponta dă vina pe “greaua moştenire” primită: “Guvernul Ponta I a lăsat ţara în haos!”

În conferinţa de presă de aseară, în care a vorbit de “starea naţiunii”, premierul Ponta s-a plâns că ţara noastră se află într-o situaţie dificilă din cauza grelei moşteniri lăsate de precedentul guvern. Din această cauză, pe toţi românii care nu sunt politicieni sau nu au rude în sistem îi aşteaptă patru ani de austeritate.

“Nu obişnuiesc să dau vina pe alţii, dar adevărul trebuie spus. Tot răul se trage de la deciziile dezastruoase ale cabinetului Ponta I, cel care în perioada mai-decembrie 2012 practic a devalizat această ţară”, a acuzat Victor Ponta. “Fiind campanie electorală, guvernul Ponta I şi-a bătut joc de banul public.”

Rezultatele dezastruoase ale cabinetului Ponta I au fost oarecum previzibile, este de părere actualul premier. “Când ţara este condusă de un premier plagiator, iar în cabinetul său se regăsesc personaje gen Dan Şova, Andrei Marga sau Ecaterina Andronescu, e clar că România se îndreaptă spre prăpastie”, l-a acuzat Victor Ponta pe precedentul premier, Victor Ponta.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
11 ianuarie 2013 08:01

Alte articole

Vezi mai mult