Ponta: Din cauza măsurilor luate de Guvern, românii nu vor face indigestie de Rev, că n-au de la ce

Premierul Victor Ponta este încrezător că anul acesta nu vom avea la fel de multe cazuri de indigestie ca în anii precedenți. Asta pentru că, se laudă Ponta, majoritatea românilor nu vor avea ce pune pe masa de Revelion.

”Am luat decizii în sensul ăsta înca din prima lună de mandat. Sunt convins că spitalele vor fi mai relaxate în această noapte, pentru că de la burta goală, din câte știu eu, nu se face indigestie. Firește, vor mai exista cazuri izolate de români care fac indigestie din cauză că exagerează cu mâncarea, dar astfel de români vor fi tot mai puțini în anii următori”, a promis Victor Ponta.

Premierul spune că el va petrece Revelionul alături de colegii din partid, care s-au lăudat că au pregătit un program unic. ”Va fi un revelion cum alți români nici nu visează”, s-a lăudat Ponta. ”Colegii de partid mi-au spus că nu vom folosi petarde, că e prea banal gestul ăsta. În schimb, o să dăm niște tunuri, ca se ne meargă bine tot anul viitor”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
31 decembrie 2012 15:12

Alte articole

Vezi mai mult