Ponta e cinic: „Am vorbit cu toţi miniştrii şi niciunul nu e afectat negativ de mărirea taxelor”

Contestat pentru că e incompetent şi măreşte taxele aiurea, premierul Ponta se apară şi spune că decizia e foarte bună, mai ales că ea a fost luată după consultări cu toţi membrii cabinetului său – mai puţin Dan Şova, care este mai lipsit de inteligenţă chiar şi decât jandarmii care păzesc Palatul Victoria.

„Nu înţeleg de ce lumea se plânge de mărirea taxelor! Absolut toţi miniştrii, nu doar cel de la Finanţe, mi-au spus că decizia asta nu le va afecta negativ veniturile. Dimpotrivă, unii chiar spun că va fi mai bine pentru ei şi pentru familiile lor, că vor avea surse suplimentare de venit. Deci e o decizie bună”, insistă premierul.

Ponta are şi alte veşti bune pentru colegii de partid sau alianţă. El intenţionează ca la mijlocul anului viitor să ieftinească uleiul, făina şi găleţile. „Trebuie să ne pregătim din timp pentru campania electorală”, spune Ponta, „să nu cheltuim sume exagerate cu stimularea votanţilor noştri tradiţionali.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
6 noiembrie 2013 11:11

Alte articole

Vezi mai mult